.
Frans Bauer
maandag 12 december 2022

Frans Bauer brengt opnieuw duettenalbum uit met levensliedzangeres

Vroeger o.a. met Laura Lynn, nu met Sieneke.

Frans Bauer maakte maandagmiddag samen met Sieneke bekend bij Radio Gelderland dat ze samen een duettenalbum zullen uitbrengen. Frans vindt het niet zo vanzelfsprekend dat de twee samen schrijven en zingen. "Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik nog een duet zou doen met een levensliedzangeres." Vorige week vrijdag om 19.30u lanceerden ze de nieuwe videoclip van de single 'Vaya Con Dios' op YouTube. Op enkele dagen tijd werd die 300.000 keer bekeken.

De samenwerking met Sieneke begon nadat Frans Bauer haar had uitgenodigd voor zijn theatertour. De klik tussen hen beiden was er blijkbaar meteen. "We deden samen een medley van verschillende liedjes. Het leek alsof wij elkaar al jaren kennen.", zei Sieneke daarover.

Dit nieuwe duettenalbum is niet het enige nieuws dat Frans en Sieneke in petto hadden, want er volgt ook nog een theatertour én een tweede single. Waar en wanneer de theatertour van Sieneke en Frans Bauer zal plaatsvinden is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wanneer het duettenalbum en de tweede single van de twee uitkomt.

Frans Bauer bracht al eerder duettenalbums uit met levensliedzangeressen Marianne Weber en Laura Lynn. De duetten met Laura Lynn dateren uit 2008.

Tekst: Nico Vanaken

Bio van Frans Bauer en Sieneke

Meer Over:

Frans Bauer Sieneke

Bio van Laura Lynn en Marianne Weber