.
News Image

Frank Van Erum wil cd opnemen

En daarvoor heeft Frank onze en jouw steun nodig.


Frank Van Erum gaat nu ook een duik wagen in het diepe water van de muziek… Het grote publiek kent Frank uiteraard het best als ‘Renzo’ uit Thuis. Wat de meesten echter niet weten is dat Frank ook al jaren bezig is met muziek.



Met zijn eigen songs als aas wil hij zijn publiek lokken en zijn vissen vangen met eigen blote handen. Niet om ze vervolgens op de barbecue te braden maar om zijn luisteraars met zijn muzikale boodschap te voeden.



En dat moet deugd doen :

Ritme, feel good, diepe emoties en hier en daar een boodschap van algemeen nut…



Frank wil dus een cd opnemen en wij steunen hem daarbij. Via het systeem van crowdfunding en sponsoring gaan we geld inzamelen om zijn muziek te vereeuwigen op een plaat. Het is heel simpel : De komende weken gaat Frank via allerlei kanalen zijn muziek voorstellen aan het publiek. Als u denkt : dit wil ik graag nog eens beluisteren dan kan u een kleine bijdrage storten op rekening 103-0450000-85

met dat geld gaat hij dit jaar de studio induiken om u de kans te geven later zijn nummers zoveel te draaien als u zelf wil... Wanneer u de plaat koopt krijg u uw investering DUBBEL terug in de vorm van korting op uw aankoop * Dat betekent dat elke euro er 2 waard wordt binnen enkele maanden, en dat in volle crisis ! 100% interest dus Een betere investering bestaat er niet hè.



Op 27 augustus 2016 wordt er nog een benefiet georganiseerd om te plaat te kunnen realiseren. U leest het goed : een plaat opnemen kost ontzettend veel geld. Maar met uw steun zal elke luisteraar zich als een vis in Frank’s water voelen… wilt u alles op de voet volgen : https://www.facebook.com/frankvanerum/


Bio van Frank Van Erum

Meer Over:

Frank Van Erum