.
Frank Van Erum
maandag 17 mei 2021

Frank Van Erum opent zomerbar bij hem thuis

Het kan en mag weer!

Er is licht aan het einde van de tunnel, licht waar iedereen al vele maanden naar uitkijkt. Het mag buiten dan wel regenachtig zijn, de zomer komt eraan, geef het nog wat tijd. Ook Frank Van Erum kijkt vol vertrouwen uit naar de zomer van 2021. "Er zijn heel wat versoepelingen aangekondigd en daar gaan we gretig gebruik van maken om de mensen terug wat cultuur aan te bieden. We hebben dan ook beslist om de tenten weer boven te halen zodat iedereen kan droog zitten in de gezellige binnentuin van de Rotahoeve", laat de acteur en zanger weten.

Vanaf 19 juni kan je weer terecht voor optredens in de vorm van een avondje cultuur. "De agenda is nog niet definitief, maar er staan al heel wat namen op de planning. Het gaat om enkele door corona uitgestelde optredens en enkele verrassingen."

Wanneer en wie?
Zaterdag 19 juni : Els De Schepper
Donderdag 24 juni : Gunther Neefs
Zaterdag 26 juni : Karina Coors (plaatselijk talent)
Donderdag 1 juli : .....
Donderdag 8 juli : Alex Agnew
Donderdag 15 juli : .....
Donderdag 5 augustus : Nigel Williams
Zondag 8 augustus : Luc Steeno
Donderdag 12 augustus : Nicky Langley
Donderdag 19 augustus : Nele Bauwens
Zondag 22 augustus : Wim Soutaer
Donderdag 26 augustus : Frank Van Erum

"We maken er graag een complete avond van. Daarom openen we de deuren al vanaf 17 u en kan het publiek komen genieten van een frietje, een hamburger of een pasta met live pianomuziek", glundert Frank Van Erum. Wie zin heeft om eens een avond cultuur op te snuiven, tickets kan je reserveren via www.rotahoeve.be .