.
News Image

Frank Van Erum doet een oproep

Wist je dat Renzo uit Thuis zingt?


Frank Van Erum kennen de meeste mensen als Renzo uit Thuis. Frank is een allround artiest. Acteren is een passie van hem en als hij echt moet kiezen tussen televisie en theater, dan kiest hij toch voor dat laatste. Hij bezit tevens zijn eigen theaterhuis, samen met Matthias De Paep, waarmee ze nu al zo'n 160 voorstellingen speelden dit jaar, vooral in scholen.



Frank Van Erum treedt ook veel op met zijn band, Plan Be waarmee ze uitpakken met het genre kleinkunst-pop. Je kunt het een beetje vergelijken met wat Bart Peeters doet zei Frank in Ment op zondag.

Nu wil Plan Be een plaat maken. En zo'n plaat of album maken is natuurlijk niet goedkoop. Daarom doet Frank Van Erum een oproep. Via crowdfunding hoopt hij het publiek op te roepen om geld te storten. Frank had het over een storting van 1 of 2 euro. Nadien zullen de mensen hun geld dubbel terugkrijgen in de vorm van korting op de aankoop van die cd. Je kunt het dus zien als een soort belegging.



Momenteel bereidt Plan Be zich voor op hun zomertournee. In het najaar hoopt men via sponsoring en deze crowdfunding de plaat te kunnen inblikken. Als alles dan meezit kan de release plaatsvinden begin 2017.

Alle verdere info en hoe je precies geld kunt storten voor dit project, vind je terug op www.band-plan.be.