.
frank valentino
dinsdag 31 oktober 2023

Frank Valentino reageert: “Jammer dat ze dat doet”

Hij wil de waarheid laten horen

Zanger Frank Valentino wordt door zijn ex-verloofde Nancy beschuldigd van leugens en dan vooral op financieel vlak. Ze deed haar beklag eerder al in Dag Allemaal en daar reageert nu ook Frank op.

“Jammer dat Nancy zo met modder naar me gooit. Ze vertelt leugens en halve waarheden”, begint hij. “Ik heb haar nooit belogen, en ik heb altijd m'n best gedaan om de rekeningen te betalen. Ik heb onze financiële problemen in m'n eentje willen oplossen.”

Nancy beweerde ook dat Frank momenteel een appartement van het OCMW huurt, maar ook dat lijkt Frank te ontkennen. Hij beweert nog nooit één euro te hebben gekregen van het OCMW.

“Ik heb nu makkelijke afbetalingsplannen gevraagd, zodat ik er na verloop van tijd helemaal uit ben. Wat Nancy vertelt, zijn grove beschuldigingen. Ik heb haar niet gepluimd. Ze zegt dat ik haar geld heb gepikt, nee, dat spaargeld hebben we gebruikt om betalingen te doen. 5.000 euro cash afhalen, dat kan niemand. Ik zette geregeld geld van de spaarrekening naar de zichtrekening om betalingen te doen. Ik heb niet anders gedaan dan betalingen de jongste jaren.”

Bio van Frank Valentino

Meer Over:

Frank Valentino