.
Nancy en Frank Valentino
zaterdag 28 oktober 2023

Frank Valentino en partner Nancy uit elkaar door financiële problemen

Hij was niet helemaal eerlijk

Toen Nancy samen was met zanger Frank Valentino had ze nooit gedacht dat het haar zoveel miserie zou opleveren. De zanger maakte heel wat schulden en daar moet Nancy nu nog altijd voor opdraaien.

Nancy en Frank zijn al een hele tijd niet meer samen. Zij woont nu terug in Oostkamp, hij in Brugge. En daar woont hij al langer dan hij laat uitschijnen.

“Hij had me wijsgemaakt dat hij van z'n advocaat apart moest wonen, opdat de schuldeisers niet meer bij mij zouden komen aankloppen. Hij wou mij niet nog meer in de schulden steken, zei hij, maar nu hij hier weg is, komen alle deurwaarders naar mij. Hij is een leugenaar, een oplichter, een manipulator. Als je 500 euro pensioen hebt en geen optredens meer hebt, moet je steun van het OCMW gaan vragen. Hij huurt nu een OCMW-appartement voor 175 euro”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Hun relatie heeft de financiële storm jammer genoeg niet doorstaan. Al zal dat niemand echt verwonderen. Nancy wil dan ook niet samen zijn met een man die jarenlang heeft gelogen.

“Als hij jarenlang liegt over onze financiën en de schenking van mijn vader doet verdwijnen, hoe kan ik hem dan nog eens kans geven?”

Bio van Frank Valentino

Meer Over:

Frank Valentino