.
News Image

Frank Molnar uitgenodigd bij Gordon Ramsay

Wat doet Frank Molnar in Las Vegas?


Afgelopen weekend heeft Frank Molnar weer een kick gevoeld. Deze keer niet door één of andere stunt uit te voeren, wel omdat hij aanwezig mocht zijn op de opening van 'the world first' Hell’s Kitchen in het Caesars Palace van Las Vegas. Caesars Palace ligt op de wereldberoemde Strip.


Frank Molnar en zijn vriendin Marissa waren zaterdagavond op de officiële opening en kregen de kans om met de chef op de foto te gaan.



Frank is al van voor de feestdagen in Las Vegas en hij vertelde tijdens een gesprek met de Showbizz-Site dat ze in de Verenigde Staten zitten voor hun werk maar toch ook genieten van het land. “Ik zit in Las Vegas voor verschillende producties en samen met Marissa heb ik hier oudejaar gevierd.” Het is niet de eerste en wellicht ook niet de laatste keer dat Frank Molnar de jaarovergang in de VS viert. “Ja, ik ben hier wel heel graag. De Amerikanen zijn heel fijne mensen en ik heb hier ook heel goede vrienden. Het is geen geheim dat de VS een beetje mijn ding is”, glundert Frank.