.
Tom Waes en Frank Lammers in Undercover
woensdag 17 november 2021

Frank Lammers is terug in ‘Undercover’: “een meesterwerk, vind ik zelf”

Ferry is back...

Op zondag 21 november kunnen we op één kijken naar Undercover. Daarin zien we Tom Waes en Frank Lammers terug schitteren in de hoofdrol van hun leven. In de reeks mogen ze dan wel elkaars vijand zijn, in het echte leven komen de twee mannen prima overeen.

Hoewel Frank in het tweede seizoen niet zo veel te zien is, koesterde de man geen boze gevoelens naar de scenaristen toe. In tegendeel. “Ik had die arme stakkers niets meer kunnen aandoen: die lagen te huilen in hun bed, zichzelf voor de kop slaand vanwege hun onvergeeflijke blunder”, lacht Lammers in Humo.

Het personage van Frank ‘Ferry’ werd bijzonder populair en daar besloten de scenaristen dan ook gretig gebruik van te maken. “Ze hebben alles goed gemaakt door de film ‘Ferry’ te schrijven. Een meesterwerk, moet ik toegeven.”

Hoewel het eerste seizoen nog maar van 2019 dateert, zijn we nu 2 jaar later al toe aan een derde seizoen. “Eerst maakte ik me een beetje zorgen of dat allemaal niet ge gekunsteld zou worden. Want als er één ding vervelend is, dan wel een goeie tv-reeks die het pas een paar seizoenen nadat de houdbaarheidsdatum overschreden is voor bekeken houdt. Maar tot hiertoe vind ik niet dat we daar aan ten prooi vallen.”

Bio van Frank Lammers

Meer Over:

Frank Lammers