.
Frank Duboccage
dinsdag 26 november 2019

Frank Duboccage aan de dood ontsnapt

Hier is de weerman niet goed van.


Weerman Frank Duboccage heeft maandagavond veel geluk gehad. De weerman was met zijn wagen onderweg toen hij plots een spookrijder tegen kwam. Even wist Frank niet wat hij moest doen, maar hij bleek gelukkig koelbloedig en handelde correct. Vandaag nog maar eens ervaren dat het snel gedaan kan zijn. Net voor Luik op de autosnelweg op een haar na een spookrijder kunnen ontwijken. Echt niet normaal. Die kerel reed zeker 100km/u. Pfff, ik ben er nog, schreef Frank maandagavond op Facebook.

Uiteindelijk zou de spookrijder iets verder op een zwaar verkeersongeval veroorzaken waarbij maar liefst vijf wagens betrokken waren. Frank Duboccage was mogelijk één van de slachtoffers geweest. Het scheelde heel weinig. Ik ga toch een glaasje champagne drinken op mijn engelbewaarder, reageert Frank op de sociale media.

Gelukkig kan Frank het vandaag allemaal nog navertellen. Ik kan het niet loslaten. Je beseft het pas later wat had kunnen gebeuren. En als je ziet dat hij uiteindelijk een zwaar ongeval heeft gecreëerd. Man, man. Pfff, besluit de weerman.

Bio van Frank Duboccage

Meer Over:

Frank Duboccage