.
Frank Dingenen
maandag 22 januari 2024

Frank Dingenen: “Dat viel me heel zwaar” 

En dat was niet het enige 

Frank Dingenen heeft al een ietwat oudere leeftijd bereikt. Eenmaal je ouder wordt, denk je al eens vaker aan de dood. Maar Frank niet. Hij is daar niet mee bezig.

“Dat wil ik ook niet, want ik ben van nature heel optimistisch. Ik kan me niet voorstellen dat ik de hele dag somber rondloop. Dat zou de mensen hier heel erg verwonderen, want ze kennen me als een goedlachse kerel die zelden humeurig is. Ik heb ook vaak personages gespeeld die vrolijk door het leven stapten. Die stonden dicht bij mij als persoon”, zegt Frank in Primo/

5 jaar geleden belandde Frank in een depressie en dat kwam door de ziekte met een K die zich op zijn stembanden had gezet. Er veranderde veel voor Frank.

“Ik mocht niet meer praten en dat viel me zwaar. Dat hing ook samen met mijn benarde financiële situatie. In de loop van mijn carrière zijn er enkele mensen geweest die met mijn geld weggelopen zijn. Ik heb soms te snel vertrouwen gegeven. Als je bekend bent, hangen veel mensen rond je. Voor je het weet, trap je in hun val. Daardoor moet ik nu spaarzaam zijn, als zelfstandige heb ik geen toppensioen.”

Bio van Frank Dingenen

Meer Over:

Frank Dingenen