.
Frank Dingenen
maandag 15 januari 2024

Frank Dingenen: “Dat is een nevenverschijnsel van bekend zijn” 

Hij werd zelfs achtervolgd 

Wie zou Frank Dingenen nu ooit kunnen vergeten. Hij werd legendarisch dankzij het programma ‘Videodinges’ en ook als Meester Buys in ‘Meester, hij begint weer’. Nu entertaint hij de bewoners in rusthuizen en ook daar wordt hij nog altijd herkend.

“In het begin is dat wel een beetje wennen voor hen. Na enkele weken worden ze dat gewoon en beginnen ze niet meer over 'Meester, Hij Begint Weer!' maar over hun leven. Toch word ik vaak aangesproken over mijn mediacarrière. Ze kunnen moeilijk afstand nemen van die periode. Ze zijn ook verwonderd dat ik niks meer doe voor tv”, lacht hij in Primo.

Frank is al lang niet meer op televisie te zien, tenzij nog eens in een terugblik van een programma. Maar dat hij nu geen werk meer heeft voor televisie vindt Frank niet erg.

“Een nevenverschijnsel daarvan is dat je altijd en overal aangeklampt wordt. Dat is niet leuk, het is goed zoals het nu is. Ik heb ooit meegemaakt dat een vrouwelijke fan me stalkte. Ik heb die ooit slapend in mijn garage gevonden! Ik ben naar de politie gestapt, want ze achtervolgde me ook met de auto. Ze dreigde ermee in het klooster te gaan als ik niet op haar avances zou ingaan. Ze is uiteindelijk non geworden.”

Bio van Frank Dingenen

Meer Over:

Frank Dingenen