.
News Image

Frank Boeijen komt naar Capitole

Op 19 mei staat Frank Boeijen in de Capitole te Gent.


Op 19 mei speelt Frank Boeijen in Capitole Gent. Samen met muzikanten van zijn vaste begeleidingsband (Ton Snijders, Ger Hoeijmakers, Mark Stoop en Charles Nagtzaam) grasduint Frank in zijn rijke oeuvre. De klassiekers passeren de revue maar ook nieuwe liedjes zullen in de Capitole in Gent aan bod komen. Daar staat Frank Boeijen op 19 mei aanstaande op het podium.



De theatertour van Frank houdt in België ook nog halt in Heist-Op-Den-Berg (4/5), Tervuren (5 mei) en Sint-Gillis-Waas (20/5). De concerten in GC Papeblok in Tervuren en GC De Route in Sint-Gillis-Waas zijn reeds uitverkocht.



Onlangs bracht Frank Boeijen een nieuwe best of uit via Sony Music: 'Het Mooiste en Het Beste 2'. Twee cd's, een bonus cd en een dvd met liedjes vanaf 1979 tot 2016 nemen de luisteraar mee op een reis door de tijd. De in boekvorm uitgegeven verzamelbox is door Frank zelf samengesteld en bevat ruim drie uur muziek. Frank schreef een persoonlijke toelichting bij zijn selectie.



Op de bonus cd staat een overzicht van niet eerder verschenen uitvoeringen van hits uit de jaren tachtig , gespeeld door zijn bands van nu. De dvd vervolledigt de verzamelaar met een unieke blik achter de schermen, een solo-concert, clips en concertfragmenten. Fraai uitgegeven in boekvorm in boekvorm is dit alles een ware traktatie voor elke Frank Boeijen-fan.


Bio van Frank Boeijen

Meer Over:

Frank Boeijen