.
Francisco Schuster
woensdag 17 mei 2023

Francisco Schuster: “Je wil niet de zwakke schakel zijn”

Hij had het mentaal erg moeilijk

De revelatie van ‘Special Forces: Wie durft Wint’ moet toch wel #LikeMe-ster Francisco Schuster zijn. Met zijn 21 jaar was hij de jongste deelnemer aan het programma. Maar dat wil helemaal niks zeggen, want Fran deed het even goed als al zijn collega’s.

Voor Fran inging op de vraag van VTM heeft hij toch even moeten nadenken of hij zichzelf wel van een heel andere kant aan Vlaanderen wou laten zien. Vooral zijn emotionele kant hadden veel mensen nog niet gezien.

“Je wil namelijk niet overkomen als de zwakke schakel. Maar zodra ik daar was, had ik geen tijd om daarmee bezig te zijn. Het is trouwens ook mooi om die andere kant van mezelf te laten zien. Iedereen kent mij als de positieve, vrolijke jongen. In ‘Special Forces’ zie je mij op een heel andere manier”, geeft Fran toe in Tv Familie.

In ‘#LikeMe’ zagen we Fran vooral met een kortgeschoren kopje, in ‘Special Forces’ komt hij opdraven met vlechtjes in zijn haar. Dat geeft hem toch een beetje de look van een echte bad guy.

“Ik krijg daar veel reactie op. Mensen vinden m’n haar leuk zo. Maar ik zag het gewoon als iets handigs. Ik wist dat we geen tijd zouden hebben om ’s morgens onze haren goed te leggen.”

Bekijk ook deze items over Special Forces: Wie Durft Wint: