.
Francisco Schuster in Lisa
zaterdag 3 juni 2023

Francisco Schuster: “Dat wil ik zo graag aan iedereen laten zien”

Hij is erg enthousiast

Begin dit jaar lanceerden Francisco Schuster en Lotte De Clerck de single ‘Dromen’, naar aanleiding van de STIP-IT-actie van Ketnet. Volgend jaar staan ze dan weer samen in de musical ‘Hairspray’ van DeepBridge.

De reacties op de single ‘Dromen’ waren ontzettend positief en werd goed onthaald door het publiek. Francisco stelt zich dan ook graag achter zulke initiatieven.

“Het is fijn om met muziek mijn steentje bij te dragen. Dit jaar nog volgt mijn eerste eigen single. Ik ben nu bezig om mijn sound te creëren. Ik wil eerst de artiest in mezelf wat ontdekken voor ik mezelf op de muzikale kaart zet”, zegt hij in Tv Familie.

In ‘Hairspray’ zullen Fran en Lotte een koppel spelen. Maar daar hebben ze geen schrik voor. Ze kennen elkaar door en door en weten dat het allemaal vanzelf zal gaan.

“Het is zo fijn om zingen, acteren en dansen te combineren. Vorig jaar ben ik ook op dansstage geweest in de Verenigde Staten. Ik volgde er een workshop bij de choreagraaf van onder andere Rihanna en Beyoncé. De waanzin, wow! Wat ik daar geleerd heb, wil ik heel graag in ‘Hairspray’ laten zien.”

Bio van Francisco Schuster

Meer Over:

Francisco Schuster