.
Francesco Planckaert
dinsdag 22 februari 2022

Francesco Planckaert over verhuis: “dat zou geen verstandige beslissing zijn”

Francesco Planckaert duidelijk over verhuis naar Frankrijk...

Verhuizen de Planckaerts nu definitief naar Frankrijk of niet? Het is een vraag waarop nog steeds geen sluitend antwoord is gekomen. De meningen zijn dan ook verdeeld binnen de familie. Francesco Planckaert geeft in Dag Allemaal echter een duidelijk antwoord…

Over de plannen met de vierkantshoeve kan Francesco duidelijk zijn: “Deze zaak draait heel goed, verkopen zou op dit moment geen verstandige beslissing zijn”, aldus Francesco in Dag Allemaal.

“Toen we het kasteel kochten, was dat nooit met de bedoeling er te gaan wonen. Ook al omdat we hier zoveel mooie dingen hebben beleefd”, voegt Francesco Plancaert eraan toe. Al lijken Stephanie en Christopher wél geneigd definitief te vertrekken. Komt er een breuk in de familie?

Francesco’s zoon Devon zou dat alvast niet graag zien gebeuren. “Mageno, Elara en Iluna zijn geen neef en nichtjes, dat zijn broer en zus voor mij. We zien elkaar bijna elke dag. Als dat zou veranderen, zou dat erg vreemd zijn”, aldus de 15-jarige zoon van Francesco en Magali. “Mageno is mijn beste vriend.”

Bio van Francesco Planckaert