.
Magali en Francesco Planckaert
maandag 29 mei 2023

Francesco Planckaert: “Het zou me verbazen dat ik daar niks van weet”

Ze zijn heel open tegen elkaar

Aan ambities bij de familie Planckaert geen gebrek. Ook niet bij de kinderen van Francesco Planckaert en zijn vrouw Magali. Devon wil heel graag coureur worden, Noa zoekt het dan weer in het kunstonderwijs. Yukka droomt dan weer van een leven als circusartiest.

“Noa is een echte kunstenares: ze schildert, schrijft liedjes, speelt gitaar… dat zijn haar passies, maar die was ze even kwijt omdat ze niet gelukkig was op haar vorige school. Ze had veel stress en moest alleen maar studeren. We hebben dan samen beslist om van school te veranderen en hebben niu opnieuw een vrolijk kind in huis”, zegt een trotse papa Francesco in Story.

Francesco herkent veel van zichzelf in zijn kinderen, vooral hun openheid en hun zin voor avontuur dan. De creatieve en rustige kant, die hebben ze dan weer mee van hun mama.

Stephanie Planckaert en Francesco waren er vroeg bij, bij het vinden van hun grote ware liefde. Bij de kinderen van Francesco is daar nog geen sprake van. Of toch niet waar hij van op de hoogte is.

“Het zou me ook verbazen als ik daar niets van weet. Omdat we zoveel samen zijn, vertellen we elkaar alles. Er zijn geen geheimen. De gasten weten dat we altijd zullen luisteren en helpen waar nodig, zonder een oordeel te vellen. Met het vingertje wijzen is echt niet onze stijl.”

Bio van Francesco Planckaert