.
Francesco Planckaert
maandag 13 december 2021

Francesco Planckaert deelt bijzondere boodschap voor zus Stephanie

Hoe Francesco een enorme steun bleek voor Stephanie en Christopher...

In het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’ blikken de Planckaerts terug op de tienerzwangerschap van Stephanie. Vooral de eerste reactie van Eddy Planckaert kwam hard binnen bij Christopher…

“‘Wat hebt gij nu uitgestoken?’ was één van de eerste dingen die Eddy tegen me zei toen we vertelden dat Stephanie zwanger was. Die zin hakte er bij mij in”, geeft Christopher toe in het boek.

“Er was geen ideale manier om aan onze ouders te vertellen wat er aan de hand was”, lezen we in en fragment uit het boek dat Humo publiceert. “Eddy en Christa waren uiteraard geschrokken, maar na de eerste heftige reactie van Eddy bedaarden de gemoederen snel.”

Het was uiteindelijk Francesco die Stephanie en Christopher geruststelde: “Francesco stelde meteen: ‘Ik ben zo blij dat je dit kind wilt houden. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. En de rest gaan we samen oplossen.’”

Nog steeds is Christopher Francesco enorm dankbaar voor die woorden: “Want ik verging van de zenuwen. Eddy en Christa volgden meteen. We zouden er het beste van maken.”

Veel woorden zijn daar uiteindelijk niet aan vuilgemaakt, onthult Christopher in het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’. “Op dat moment heb ik de eerste keer de bijzondere kracht van die familie ervaren.”

Bio van Francesco Planckaert en Eddy Planckaert