.
Frances Lefebure
woensdag 25 januari 2023

Frances Lefebure: "zes maanden moeten wachten"

Spaans bedrijf stelde haar geduld danig op proef

In Billie vertelt actrice en tv-presentatrice Frances Lefebure waarom ze zo’n grote fan is van haar boots van Feners, een female-owned Spaans bedrijf met een kleine collectie handgemaakte schoenen.

“Ze zitten fantastisch, ik loop er de hele dag zonder pijn op rond en hoewel ik ze bijna elke dag draag, is dat er niet aan te zien. In aankoop was het natuurlijk een hap uit mijn budget, maar als ik geloof in de filosofie achter een brand, steun ik die graag. Zeker voor zulke kwaliteit.”

Om aan haar laarsjes te geraken heeft Frances wel heel wat geduld moeten oefenen: maar liefst zes maanden, om precies te zijn. Geïnteresseerden raadt ze dan ook aan om hun schoenen te pre-ordenen, waarbij je schoenen pas gemaakt worden nadat je ze besteld én betaald hebt.

Hoewel de aankoop van haar drie paar Feners-laarzen een behoorlijke hap uit haar budget was, blijkt de zogenaamde ‘cost per wear’ veel goed te maken: “Mijn schoenen zijn een dure aankoop, maar per dag kosten ze maar 30 cent. De budget-minded boekhouder in mij wordt daar heel blij van,” luidt het.

En wij hebben zo’n vermoeden dat haar man, acteur Boris Van Severen, daar ook best gelukkig om is.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure