.
Frances Lefebure
zondag 13 oktober 2019

Frances Lefebure worstelt met kinderwens

Frances Lefebure wil kinderen, maar…


Frances Lefebure is ondertussen 31 jaar en geeft toe dat iedereen rond de 30 wel worstelt met hun kinderwens: gaan we ervoor of niet. Ook Frances koestert een grote kinderwens, maar weet niet of dit al het moment is om eraan te beginnen. “Mijn vriend en ik willen het allebei, maar we hebben het zo druk met ons werk en we hebben het leuk met ons tweeën,” klinkt het in Het Laatste Nieuws. Daarom houdt het koppel de boot nog even af. Onder het motto: “we gaan het wel voelen, en dan gaan we het wel doen.”

De presentatrice van Make Belgium Great Again en Hotel Römantiek geeft ook toe dat ze niet te veel wil tobben over die kinderwens, “want dan lukt het dikwijls niet.” Maar sowieso wil ze wel kinderen. “Iemand het leven schenken is zoiets moois,” onthult Frances Lefebure in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het een uitdaging om een menske te creëren.”

Frances Lefebure beseft dat er veel miserie is in de wereld en de vooruitzichten niet altijd even rooskleurig zijn, maar toch ziet ze ook nog veel supermooie dingen. “De natuur, mensen die goed willen doen…” En van één ding is Frances overtuigd: “Liever geboren worden in een wereld die brandt, dan gewoon niet bestaan te hebben.” En die levenswijsheid wil Frances toch nog even delen: “er is altijd meer reden om wél te leven dan niét.”

Download onze app voor iOS of Android