.
Frances Lefebure
maandag 19 juli 2021

Frances Lefebure verloor haar mama als tiener: “Droom steeds vaker over haar”

Het gemis is alsmaar groter.

Frances Lefebure was amper 17 jaar toen ze haar moeder verloor. Heel lang heeft ze zich sterk gehouden, maar ondertussen kan ze toegeven dat ze haar mama nog steeds enorm mist. “Ik droom de jongste tijd veel meer over mama”, onthult Frances in Dag Allemaal.

“Ik ben heel lang rechtdoor gegaan. ‘Ik ben de vrolijke en de sterke, ik zal iedereen wel samenhouden’, zei ik stoer. Ik ben 32 moeten worden om erachter te komen dat dat níet zo was”, doet Frances Lefebure haar verhaal in Dag Allemaal.

“Met een professional erover praten heeft veel losgemaakt. Ik droom de jongste tijd veel meer over mama, ze is de jongste jaren weer veel aanweziger. Misschien is het niet zo’n goed nieuws voor mensen die pas iemand verloren hebben dat je soms pas tien jaar later aan een rouwproces kan beginnen.”

Frances Lefebure meent dat het komt door de vele veranderingen in haar leven. Ze heeft de liefde gevonden bij Boris Van Severen, haar zus krijgt een kindje,… “Dat zijn nieuwe levensfases waar je die persoon meer bij mist”, klinkt het bij Frances Lefebure in Dag Allemaal.