.
Boris Van Severen en Frances Lefebure
zondag 1 augustus 2021

Frances Lefebure sluit moeilijke periode af: "het ging gepaard met veel pijn"

Frances Lefebure zocht professionele hulp voor haar problemen.

Frances Lefebure vertelt in Het Nieuwsblad over de moeilijke start van haar relatie met acteur Boris Van Severen. “Het moment dat ik Boris leerde kennen, was een katalysator in mijn leven”, vertelt de actrice in Het Nieuwsblad.

Het was zo’n heftige periode dat het televisiegezicht besloot om in therapie te gaan. Uiteraard had dat niet zozeer te maken met haar verliefdheid, maar wel met alles wat eraan voorafging en alles wat ermee gepaard ging.

Een stukgelopen relatie, een verhuis, een nieuwe relatie. Alles veranderde en het werd Frances allemaal eventjes teveel.

“Ik ben toen heel verliefd geworden, verliefder dan ooit, het soort verliefdheid dat ik nooit eerder had gekend”, vertelt Frances Lefebure in Het Nieuwsblad.

“Dat maakte iets enorms los in mezelf, want het ging gepaard met superveel pijn – ik zat toen in een relatie, hé. Het was niet gewoon een verliefdheid en de vrolijke lichtheid die daarbij hoort, het was én megaverliefd én megaveel pijn”, blikt Frances Lefebure terug op die heftige emoties in Het Nieuwsblad.

“Het was alsof er een vloedgolf over mij heen donderde. Ineens besefte ik: Er is vanalles niet oké en ik besefte het tot nu niet eens.” Frances besloot daarop om in therapie te gaan, maar beseft dat ook haar nieuwe vriend Boris Van Severen soms de volle laag kreeg…

“Boris kreeg die tsunami mee naar zijn kop. Gelukkig dat hij daar heel goed mee omging. We waren heel snel een echt koppel, een hecht koppel”, klinkt het verliefd bij Frances Lefebure in Het Nieuwsblad.

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure