.
Boris Van Severen, Frances Lefebure
woensdag 21 juni 2023

Frances Lefebure: “Ook dan zijn zij er voor mij”

Ze is zwanger

Frances Lefebure straalt. De presentatrice is zwanger van haar eerste kindje, samen met haar man Boris Van Severen verwachten ze een jongetje.

Op de baby is het nog even wachten, op de tweede reeks van ‘F*** You Very, Very Much’ is het niet meer zo lang wachten. Die is vanaf 5 juli te zien op Streamz. En er staat veel te gebeuren voor het personage van Frances.

“In de reeks kan ik altijd rekenen op de steun van mijn beste vriendinnen Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens) en ook in het echte leven is dat zo. Evelien heeft het allemaal al eens meegemaakt, zo’n zwangerschap. Ik stuur hen filmpjes en laat het hen weten als ik weer een echo heb. Die gaan er ook na de geboorte voor mij zijn, dat weet ik”, zegt Frances in Dag Allemaal.

Frances had geen idee wat ze zich bij een zwangerschap moest voorstellen, maar zoals het nu loopt, is het prima voor haar. Ze heeft veel geluk.

“Ik ben nooit ziek geweest, hout vasthouden dat het zo blijft. Dat zit in de familie, mijn zus was ook niet misselijk, mijn mama zaliger ook niet, dat zit blijkbaar in de genen. Mijn papa is daar fier op.”

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure