.
Frances Lefebure
zondag 23 juli 2023

Frances Lefebure is daarvoor gemaakt!

Maar haar hoofd wil echter niet mee…

Enkele maanden voor ze voor het eerst mama wordt, geniet Frances Lefebure nog volop van het zwanger zijn. Hoewel genieten misschien een groot woord is, maar momenteel heeft ze fysiek nergens echt last van.

Haar lichaam zien veranderen valt volgens Frances wel mee. “Dat je buik dikker wordt, dat je verzwaart… je weet dat dat gaat gebeuren. Het meeste last had ik van het feit dat iets je lichaam overneemt”, geeft de presentatrice/actrice mee aan Dag Allemaal.

“Je bent gewend zelf invloed te hebben op je lijf. Als je een tijdje ongezond gegeten hebt, kan je zelf beslissen: oké, tijd om me te herpakken, ik ga wat meer sporten. Maar nu ik zwanger ben... dat lijf doet wat het wil!”, aldus een gefrustreerde Frances Lefebure.

En plus, je mag niet meer alles eten, je mag geen alcohol drinken, als je koppijn hebt, mag je niet zomaar medicijnen innemen... Het gevoel dat je geen beslissingsrecht meer hebt over je eigen lichaam, daar moest ik echt aan wennen. Nu heb ik me er stilaan bij neergelegd, maar in het begin werd ik opstandig. Da’s hier wel míjn lijf, hé!”, vertelt ze openhartig aan Dag Allemaal.

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure