.
Boris Van Severen, Frances Lefebure
woensdag 19 juli 2023

Frances Lefebure: “Ik heb gekust met de broer van Boris”

Het was maar een acteerkus

Frances Lefebure heeft niet alleen haar man Boris Van Severen veelvuldig gekust, ze heeft ook gekust met zijn zeven jaar jongere broer Flor Van Severen. Al waren het eigenlijk vooral acteerkusjes.

“We moeten wat kussen in de reeks, maar iedereen weet dat dat niet echt kussen is. Het is nog altijd acteren. Ik bleef hem zien als mijn schoonbroer Florrie, het kleine broerke van Boris. We hebben een grappige relatie, op familiefeesten pest ik die altijd”, lacht Frances in Dag Allemaal.

Gelukkig wist Boris dat hij zich niet meteen zorgen hoefde te maken, maar hij kon het toch niet laten om af en toe te doen alsof hij het lastig vond.

Zelf is Boris ook te zien in de reeks. Het was sinds lange tijd dat de twee nog eens samen op de set stonden. In het eerste seizoen was hij de verloofde van Frances die haar de bons geeft, nu komt hij nog een keertje terug.

“Ik vind het nog altijd tof om mijn man mee op de set te hebben. We zijn nogal een symbiotisch koppel. Onlangs hebben we samen Romeo en Julia gespeeld in een toneelstuk voor kinderen. Dat was zo leuk! Je hebt zoveel vertrouwen in elkaar, dat is het fijnste wat er is, zeker als je samen een kind krijgt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen