.
Boris Van Severen en Frances Lefebure
zaterdag 20 mei 2023

Frances Lefebure: “Het schrikt me wel af” 

Ze wil graag kinderen 

Je hoort het wel eens vaker dat koppels zeggen dat er eigenlijk weinig is veranderd in hun relatie nadat ze getrouwd zijn. Ook bij Boris Van Severen en Frances Lefebure is er weinig veranderd.

“Onze relatie zal al heel goed, dus gelukkig is er niks veranderd. We vonden het gewoon een romantisch en leuk idee om elkaar ons jawoord te geven in het bijzijn van familie en vrienden. Nog eens uitspreken dat we elkaar zullen blijven steunen in goede en kwade dagen”, klinkt het in Story.

Het jawoord heeft Frances meer rust en zekerheid gegeven op dagen waarbij het wat minder gaat. Al moet ze ook toegeven dat ze niet vaak ruzie maken.

Een volgende logische stap zou dus de stap naar kinderen kunnen zijn. Frances heeft altijd mama willen worden, en dat gevoel is met Boris alleen maar sterker geworden.

“Maar ergens schrikt het me ook wel wat af. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n waanzinnig mooie relatie gehad als nu en ik ben soms bang dat kinderen die relatie wel zullen veranderen. Maar dat risico zal ik erbij moeten nemen.”

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen