.
The Befkes: Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens
donderdag 6 juli 2023

Frances Lefebure: “Het is niet evident om dat te mogen doen”

Het was niet gepland

Met twee jongens als pluskinderen komt daar binnenkort nog een derde jongetje bij. Frances Lefebure en Boris Van Severen zijn in verwachten van een jongetje en zo wordt het wel echt een gezin vol met mannen ten huize Van Severen – Lefebure.

“Ik voel me ook echt een jongensmama. Ik merk bij de twee jongens die er al zijn dat mij dat heel goed afgaat. Dus eigenlijk ben ik heel blij. Ik wil gewoon dat het kind gezond is, dat is toch het allerbelangrijkste, niet?”, klinkt het in Dag Allemaal.

In afwachting van de baby kunnen we Frances op Streamz nog aan het werk zien in het tweede seizoen van ‘F*** You, Very, Very Much’. Een kans waar Frances erg blij om was.

“Het is niet evident om in deze tijden een tweede seizoen te mogen maken van zo’n serie. Het was aanvankelijk ook niet de bedoeling. De scenarist wou niet, hij had andere plannen. Maar ineens belde hij. ‘Ik heb een idee voor een tweede reeks en ik ben het al gaan pitchen bij het productiehuis’. Ineens kwam alles in een stroomversnelling. Ik was echt blij, want ik had het helemaal niet verwacht.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen