.
Frances Lefebure
zaterdag 24 juni 2023

Frances Lefebure: “Elke impuls van buitenaf is spannend”

Het is hun eerste kindje samen

Wanneer je zwanger bent dan zie je je lichaam in een sneltempo veranderen. Je buik wordt natuurlijk dikker en je verzwaart. Maar dat zijn geen zaken die je niet op voorhand weet.

“Het meeste last had ik van het feit dat iets je lichaam overneemt. Je bent gewend zelf invloed te hebben op je lijf. Als je een tijdje ongezond gegeten hebt, kan je zelf beslissen: oké, tijd om me te herpakken, ik ga wat meer sporten. Maar nu ik zwanger ben… dat lijft doet wat het wil”, klinkt het bij Frances in Dag Allemaal.

Frances had het er moeilijk mee, maar gelukkig heeft ze dat niet op Boris uitgewerkt. Ze heeft minder last van haar hormonen dan ze al gehoord heeft van andere vrouwen.

Een tijdje geleden zei Frances nog dat ze bang is dat een baby de relatie tussen haar en Boris zou veranderen. Een tijdje later kondigde Frances haar zwangerschap aan.

“Boris en ik hebben een heel fijne relatie. Elke impuls van buitenaf is spannend, welk effect gaat dat hebben? Maar nu het zover is, heb ik er superveel vertrouwen in. Omdat ik ook besef: eigenlijk is de overgang voor ons sowieso… ik ga niet zeggen makkelijker, maar… anders. Ik ben met Boris in een relatie gestapt met al twee kinderen; het was nooit wij twee alleen. Helemaal niet erg, dat heeft ook voor diepgang gezorgd.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure