.
Frances Lefebure
zondag 2 juli 2023

Frances Lefebure: “Dat drong eerst niet door”

Ze dachten dat het een meisje zou zijn

Frances Lefebure is al een tijdje samen met acteur Boris Van Severen en heeft zo ook twee fantastische pluskinderen erbij. Binnenkort komt daar nog een kindje van haar en Boris bij, ook een jongetje.

Schrik dat ze haar eigen kind gaat voortrekken op haar pluskinderen, dat heeft Frances niet. Ze mag het ook niet gedroomd hebben dat dat zou gebeuren.

“Ik mag er niet aan denken dat de twee anderen zich achteruitgestoken zouden voelen en zouden denken dat ik hen ineens minder graag zie. Ik zie die jongens supergraag, die blijven in ons gezin gelijkwaardig. Ik vind het heel belangrijk dat zij erbij betrokken zijn. Het is hun broer, hoe meer ze met elkaar in aanraking komen, hoe liever ik het heb”, zegt Frances in Dag Allemaal.

Frances en Boris hadden het idee dat ze in verwachting waren van een meisje, maar bij de NIPT-test bleek het uiteindelijk toch een jongetje te zijn.

“Dat drong eerst niet echt door, toch een jongen! Dat is een kwartier raar geweest. Ik las dan op internet artikels als ‘Frances in shock na echo!’, maar dat klopte niet. Heel snel voelde ik al: dit is helemaal juist. Het klinkt misschien zweverig of zo, maar ik denk dat je krijgt wat voorbestemd is voor jou.”

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen