.
Frances Lefebure
maandag 21 februari 2022

Frances Lefebure beoefent ‘een echte job’

Ze heeft een grote fascinatie voor het menselijk lichaam

Elke donderdagavond kunnen we op VTM kijken naar ‘Een echte job’. Daarin wagen 5 bekende Vlamingen zich aan de job van verpleegkundige in een echt ziekenhuis. Één van hen is Frances Lefebure. Zij bekende in de eerste aflevering dat ze altijd al een gezonde fascinatie had voor het menselijke lichaam.

“Ik wilde toen gewoon zeggen dat het menselijk lichaam voor mij nooit raar is geweest. In ons gezin bestond geen preutsheid. En ik heb ook altijd graag naar lichamen gekeken, mannelijke en vrouwelijke. Het is toch grappig en leuk om te zien hoe anders iedereen is”, vertelt Frances in Humo.

Frances vindt het spijtig dat veel mensen zich zo schamen voor hun lichaam en dat je op sociale media alleen maar de perfecte lichamen te zien krijgt. “Ik vind het zelfs verwarrend. Ik ken niemand die er in het echte leven o mooi uitziet als die influencers. Ik vraag me dan af: wie zijn die meisjes? En worden zij alleen een handje geholpen door hun filters, of is eraan gewerkt? Ik merk wel een opkomende eerlijkheid over fillers en botox, en dat vind ik zeker positief!”

Download onze app voor Android of iOS