.
News Image

Foo Fighters komen naar Sportpaleis

Stormloop op tickets verwacht. 


.


Terwijl het gras van de wei van Rock Werchter nog steeds aan het herstellen is van hun verschroeiende passage vorige zomer, kondigen Foo Fighters geweldig concertnieuws aan. De rockband rond Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear and Rami Jaffee komt op maandag 11 juni naar het Sportpaleis voor een nu al legendarische rockshow!




Met een carrière van meer dan 20 jaar en 9 studio albums (goed voor zo'n 25 miljoen verkochte exemplaren) op hun palmares is Foo Fighters een van de meest besproken bands van de laatste decennia. Al jaren slagen ze erin hun fans zowel live als op plaat in extase te brengen met hun no-nonsense rock nummers. Hun lijst met wereldhits lijkt wel oneindig, denk maar aan nummers als “Everlong”, “My Hero”, “Best Of You”, “The Pretender”, Learn To Fly, Times Like These, Walk en 'All My Life.


Ook voor hun negende studio album ‘Concrete & Gold’, dat uitkwam in september en overal ter wereld op #1 binnenkwam, lag de lat hoog. Bewijs daarvan zijn singles “Run” en “The Sky Is A Neighborhood”. De Amerikanen slagen er telkens opnieuw in zichzelf te overtreffen dankzij hun typische gitaarrifs, het unieke stemgeluid van Dave Grohl en het groteske samenspel van de bandleden. Foo Fighters behoort daardoor al jaren tot het selecte groepje van rasechte top acts overal ter wereld.


Met een portefeuille vol wereldhits en een splinternieuw album in hun achterzak, heeft de band reden genoeg om opnieuw naar ons land af te zakken. Op maandag 11 juni 2018 komen Foo Fighters met hun 'Concrete & Gold World Tour' naar het Sportpaleis voor een show vol hits en nieuwe nummers! Een no-nonsense rockshow die je niet mag missen! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 oktober om 9 uur via www.proximusgoformusic.be .




Voor de lezers van de Live Nation Weekly Newsletter organiseren we een exclusieve pre-sale. Wie zich voor woensdagavond registreert via deze link (http://nl.livenation.be/account/loginorregister) krijgt op donderdag alle verdere info toegestuurd.

Bio van Foo Fighters

Meer Over:

Foo Fighters