.
Flip Kowlier
woensdag 11 mei 2022

Flip Kowlier is terug met een nieuwe plaat

Het was al 8 jaar geleden

Het is bijna onvoorstelbaar dat het 8 jaar heeft geduurd voordat Flip Kowlier een nieuwe plaat zou uitbrengen. Maar dat wachten wordt beloond en nu is er ‘september’, een plaats voor mooie en oprechte nummers.

“Ik moet zeggen, de muziek klinkt behoorlijk klassiek en niet tijdsgebonden. Dat vertaalt zich inderdaad in een soort van muzikale nostalgie. De titelsong is qua tekst ook nostalgisch, dat is waar. Het is een melancholische duik in mijn jeugd. Maar dat de plaats rust uitstraalt, ook dat is zeker een feit”, licht hij toe in Primo.

Naast zijn plaat is Flip ook elke uitzending te zien in ‘De Ideale Wereld’, waar hij samen met zijn muzikanten de huisband is van het programma.

Flip is al vele jaren bezig en is doorheen de jaren een pak rustiger geworden. Al duiken er nog af en toe onrustige periodes op.

“Met het ouder worden leer je echter jezelf steeds beter kennen en begint een mens steeds beter te beseffen wat hem rustig maakt en wat net niet. Hoe meer mijn leven geordend raakt, hoe meer ik alles een plaats geef, ook praktische zaken of bij mij thuis, hoe rustiger ik word.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Flip Kowlier

Meer Over:

Flip Kowlier