.
Alexander Scherpereel en Fleur Billiet
vrijdag 8 december 2023

Fleur uit ‘Blind Getrouwd’: “Die gevoelens kwamen maar niet”

Het leek hopeloos

Heel wat mensen gaven het huwelijk van Fleur en Alexander in ‘Blind Getrouwd’ nog een kans op slagen na het programma. Toch kozen ze ervoor om te scheiden en te kiezen voor een hechte vriendschap.

De twee hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk en relatie een kans te geven, maar de gevoelens bleven uit. En dat vinden ze allebei jammer.

“Maar ik geloof niet dat we fouten hebben gemaakt. Verliefdheid kan je gewoon niet forceren. Sommigen vragen nu of die er niet nog hadden kunnen komen weg van de camera's, als we 'ja' hadden gezegd. Maar nee, als die gevoelens er na enkele weken nog niet zijn, dan moet je daar een spijtige conclusie uit trekken”, klinkt het bij Fleur in Tv Familie.

Tijdens het beslissingsmoment waren er tranen merkbaar bij zowel Alexander als Fleur. De tranen bij Alexander waren er vooral uit gevoel van machteloosheid.

“Omdat die gevoelens maar niet kwamen en ik absoluut wilde dat ons huwelijk zou slagen. Fleur en ik leerden elkaar ook snel respecteren. Ik zag haar hard haar best doen om zich open te stellen voor mij. Ze stapte zelfs uit haar comfortzone om te blijven proberen en niet meteen alles af te sluiten, iets wat ik enorm waardeer. Daarom was het voor mij zo moeilijk om toe te geven dat die gevoelens er niet waren. Maar op een bepaalde manier ga je wel van elkaar houden, hoe je het ook draait of keert.”