.
Maureen Vanherberghen
vrijdag 20 mei 2022

Financiële opdoffer voor Maureen Vanherberghen: “Dat zal me geen twee keer overkomen”

Ze liep heel wat geld mis

Zangeres en presentatrice Maureen Vanherberghen geniet met haar partner Sieg De Doncker en dochter Nelle volop van het prille gezinsgeluk. Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in het leven van de voormalige Ketnet-wrapster.

“Als zelfstandige heb ik ooit té lang gewacht om de betaling te eisen van een onbetaalde factuur van 1.200 euro”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

De schuldeiser van Vanherberghen ging overkop, waardoor de presentatrice van ‘Vlaanderen Vakantieland’ nooit haar centen te zien kreeg. “Dat ik toen niet meer geprotesteerd heb, heb ik me acheraf wel beklaagd”, gaat Maureen verder.

Als boerendochter kreeg Maureen met de paplepel meegekregen dat geld niet op het veld groeit en dat je goed zorg moet dragen voor je spullen. Ze heeft dan ook lessen getrokken uit de financiële tegenslag die ze meemaakte.

“Je wilt niet overkomen als een geldbeluste ambetanterik, maar dit zal me geen tweede keer overkomen. Nu sta ik harder én sneller op mijn strepen”, besluit ze in Het Laatste Nieuws

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Maureen

Meer Over:

Maureen