.
News Image

Finale Mister Gay Belgium gaat door

Wie volgt Matthias De Roover?


Volgende maand zal de Mister Gay Belgium-verkiezing toch doorgaan. Organisator Bram Bierkens liet ons weten dat het voor zijn organisatie en kandidaten zo goed als onmogelijk is om de show opnieuw uit te stellen. Normaal gezien zou de verkiezing al voor de zomer plaatsvinden, deze werd uitgesteld naar 17 oktober. Die avond gaat het gala door in Theater Elckerlyc in Antwerpen, uiteraard zal dat volledig coronaproof gebeuren.



Ieder jaar weer weet organisator Bram Bierkens een jury met heel wat bekende gezichten te verzamelen, dat is dit jaar niet anders. Nick Laenen (Blind Getrouwd), Roel Vanderstukken, Luk Wyns, Kelly Pfaff, Jo Vally, Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts en Lesley Ann Poppe zijn er zeker bij. Dana Winner zit de jury voor. Er zijn dit jaar optredens van onder andere Loredana, Get Ready en Lola Mc Queen.




“Het was voor onze MGB-organisatie géén eenvoudige opdracht om dit praktisch allemaal opnieuw te realiseren, maar we zijn ervan overtuigd dat dit wel moet lukken met de support van finalisten en partners. Op deze manier kunnen we toch verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige MGB project, zeker in deze tijden waar we het welzijn van LGBT'ers zeker niet mogen vergeten.”, besluit Bierkens.



Bio van Matthias De Roover en Bram Bierkens