.
News Image

Filmavontuur ‘Piet Piraat en het Zeemonster' nu op DVD

Afgelopen zomer waren er weer heel wat films te zien in de bioscoop, waaronder het stoere filmavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten: Piet Piraat en het Zeemonster.

Afgelopen zomer waren er weer heel wat films te zien in de bioscoop, waaronder het stoere filmavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten: Piet Piraat en het Zeemonster.

In deze vierde en op 1 na best bezochte Piet Piraat film in België, belanden de zeebonken op het exotische eiland Comino waar ze de strijd aangaan met een zeer gevaarlijk zeemonster. Gastacteurs Loes Van den Heuvel, Free Souffriau, Rudy Morren en Henny Huisman kropen voor deze film in de huid van echte piraten. Ontdek hun geweldige prestatie nu op de DVD: Piet Piraat en het Zeemonster! _x000D_ _x000D_ Korte inhoud: _x000D_ Piet Piraat en zijn maatjes belanden op het eiland Comino. Maar behalve Stella Struis, de zus van Stien, en Mariebelle, de dochter van kapitein Keikop, is er niemand meer. Alle bewoners zijn weggevlucht voor een gevaarlijk zeemonster dat opduikt in de haven. Volgens de legende zou het zeemonster een gouden schip bewaken dat in een grot onder het eiland verborgen ligt. Piet besluit om achter het monster aan te gaan, want als hij een echt zeemonster verslaat, wordt hij eindelijk lid van de Dappere Piraten Club!_x000D_ _x000D_ Cast: _x000D_ Piet Piraat - Peter Van de Velde_x000D_ Stien Struis - Anke Helsen_x000D_ Steven Stil - Dirk Van Vooren_x000D_ Berend Brokkenpap - Dirk Bosschaert_x000D_ Stella Struis - Loes Van den Heuvel_x000D_ Maribel - Free Souffriau_x000D_ Keikop -Rudy Morren_x000D_ Lichtblauwbaard -Henny Huisman_x000D_ _x000D_ Regisseur: _x000D_ Bart Van Leemputten_x000D_ _x000D_ Extra:_x000D_ In de film komen ook drie nieuwe Piet Piraat liedjes aan bod. De videoclips van ‘Wij zijn Zeepiraten’, ‘De Dappere Piratenclub’ en ‘Piet Piraat is verliefd’ kan je ook terugvinden op deze DVD._x000D_ _x000D_ Speelduur:_x000D_ Ca. 75 minuten _x000D_ _x000D_ Leuk filmweetje:_x000D_ ’Piet Piraat en het Zeemonster’ is de eerste Studio 100 film die bijna volledig in het buitenland werd gedraaid. De Piet Piraat-cast en crew trok voor het gros van de opnames van de film naar Malta.