.
Eddy Wally
maandag 8 september 2014

Film Eddy Wally in de maak

Er zijn concrete plannen over een film rond Eddy Wally...

Er zijn concrete plannen over een film rond Eddy Wally... Dat heeft zijn manager zondagvoormiddag verteld op Familyradio. Men is benaderd door verschillende partijen die graag een film zouden willen maken over het leven van Eddy Wally net zoals men onlangs heeft gedaan rond de film 'Marina' over het leven van Rocco Granata.

Voorlopig gaat het nog maar over plannen maar aan de woorden van Eddy's manager te horen is hij alvast wel heel erg enthousiast over deze mogelijkheid. Welke acteurs er dan in de film te zien zullen zijn en of Eddy Wally er ook effectief in zal meespelen zal de toekomst moeten uitwijzen.

Hij had trouwens nog meer goed nieuws meegebracht naar de studio van Familyradio, zo zou Eddy Wally officieel de fakkel hebben doorgegeven aan dochter Marina, afgelopen week werd er al een nieuwe cd van Marina Wally voorgesteld, dat ze het muzikaal talent van vader heeft staat als een paal boven water. We zullen in de toekomst dus nog veel van haar horen als artieste, ze heeft alvast dezelfde manager als haar papa. En dat is natuurlijk Hugo Colpaert.

Wordt vervolgd!!!

Tekst: Tim Holemans