.
News Image

Filip en Mathilde bij Steracteur Sterartiest

Wat deden koning Filip en koningin Mathilde bij SteracteurSterartiest?

Koning Filip en koningin Mathilde bezochten gisteren Vilvoorde waar ze een gesprek bijwoonden over jongeren, identiteit en radicalisering. Maar iets luchtigers mocht ook… Het vorstenpaar trok ook naar Videohouse in Vilvoorde waar Steracteur Sterartiest wordt opgenomen. Maar wilden ze ook zelf achter de microfoon plaatsnemen…?

Zelf zingen deden onze koning en koningin niet, ook al verzekerde presentatrice Danira Boukhriss dat ze wel een muziekje kon voorzien. Danira Boukhriss trok zelfs haar stoute schoenen aan en vroeg de koning ten dans, maar dat zag onze vorst jammer genoeg niet zitten.

Ons vorstenpaar kreeg wel een rondleiding door de studio, maar moest toegeven dat ze het programma niet kenden. Ze beloofden wel vanavond te zullen kijken, ook al kenden ze de deelnemende acteurs niet. Kijken deden ze echter liever thuis op televisie dan live in de studio, want op tv zie je alles toch beter, aldus ons vorstenpaar.

Peter Van de Veire kon niet aanwezig zijn want hij vierde in het Sportpaleis 20 jaar Ketnet.

Steracteur sterartiest: donderdag 30 november om 20.40 uur op Eén. De liveshow wordt telkens op vrijdag om 16.00 uur heruitgezonden op Eén.