.
Swoop
woensdag 18 oktober 2023

Filip D’haeze: “Ik hoef niet meer rond de pot te draaien”

Hij zat gewrongen in zijn relatie

Beseffen dat je verliefd wordt op iemand anders dan je eigen partner, het is moeilijk om te vatten en nog moeilijker om toe te geven. Het overkwam Swoop-zanger Filip D’haeze. Hij was samen met Nathalie toen hij gevoelens kreeg voor zijn danseres Aurélie Van Wettere.

“Ik ben dit jaar 50 geworden en hoef niet meer rond de pot te draaien. In die 17 jaar met Nathalie ben ik af en toe verliefd geworden op een ander. Maar telkens keerde ik na verloop van tijd weer naar huis. Ik zat gewrongen in die relatie, ik wilde mijn gezin niet in de steek laten, maar het lukte niet meer als koppel. Nathalie hoopte dat ik ook na Aurélie weer naar huis zou keren, maar dit keer is het anders. 't Is geen bevlieging, ik hou oprecht veel van haar”, geeft Filip toe in Dag Allemaal.

Nathalie op de hoogte brengen, dat was nog het moeilijkste van allemaal. Filip en Aurélie hebben eerst nog maanden stiekem afgesproken voordat ze het aan Nathalie vertelden.

“Nathalie had een vermoeden, maar pas toen iemand ons samen had gezien, heb ik alles opgebiecht. Nathalie en de kinderen waren razend. Dat vrat echt aan me, ik voelde me slecht en was bang dat ik zo ook Aurélie zou verliezen.”