.
Swoop
zondag 29 oktober 2023

Filip D’haeze binnenkort opnieuw papa?

Ze gingen door een zware periode

Nu Filip D’haeze samen is met de veel jongere Aurélie Van Wettere zou het zomaar kunnen dat er in de toekomst opnieuw een kleine D’haezeke wordt geboren.

Aurélie wil natuurlijk nog heel graag een kindje van zichzelf en ze beseft dat ze daar geen jaren meer mee moet wachten. Filip die heeft al drie kinderen: Kythana, Maiyara en Maité.

Toch ligt de focus eerst op de carrière van Aurélie als zangeres. Ze zijn opgelucht dat iedereen hun relatie nu een kans wil geven en dat de grootste storm aan commentaar is gaan liggen.

“We zijn door een zware storm gegaan, een orkaan zelfs. Maar ik heb altijd mijn best gedaan om voor iedereen goed te blijven doen, én er te zijn voor mijn kinderen. Aurélie en ik hebben dit weekend samen gezongen op een show met Kythana. Nu iedereen weer overeenkomt, is er een enorme last van mijn schouders gevallen. Mijn ex heeft het weliswaar nog altijd moeilijk met de situatie, ze kan het nog niet loslaten. Ik hoop dat ze op een dag toch openstaat voor een nieuwe relatie”, klinkt het bij Filip in Dag Allemaal.