.
News Image

Festivalitis live vanop Tomorrowland

Festivalitis drie dagen lang op Tomorrowland.


Geen drassige festivalweide, maar stralende zon. Dat is althans de voorspelling voor dit weekend. Goed nieuws dus voor de festivalliefhebber, want vanaf vrijdag 22 juli vindt Tomorrowland plaats op het recreatiedomein de Schorre in Boom. Sam De Bruyn en Sean Dhondt gaan vanaf 22 juli drie dagen live met Festivalitis de sfeer opsnuiven vanop één van de grootste dancefestivals in Europa.Tomorrowland werd vorig jaar voor de vierde keer op rij verkozen tot beste festival ter wereld en heeft ook dit jaar opnieuw een sterke line up. Sam en Sean gaan op pad om een uitgebreid live sfeerverslag te brengen met optredens van headliners zoals o.a. Armin van Buuren, Afrojack, Steve Aoki, DJ Coone, The Chainsmokers, Paul Kalkbrenner en vele anderen. Daarnaast nodigt het duo heel wat topartiesten uit voor een gezellige babbel. De uitzending is van vrijdag 22 juli t.e.m. zondag 24 juli live te volgen bij 2BE om respectievelijk 22.55, 22.30 en 23.05.

Ook Snapchat-reporter Nora Gharib staat klaar om alles vast te leggen via haar smartphone: iedereen kan haar avonturen volgen via de online en social kanalen van Festivalitis en via festivalitis.be.

De komende weken schuimen Sam, Sean en Olga de festivals verder af. Zo gaan ze ook nog live vanop Pukkelpop en staan er elke donderdagavond bij 2BE nieuwe specials op het programma met alle hoogtepunten en kippenvelmomenten van Suikerrock en de Lokerse Feesten.