.
News Image

Felle discussies tussen Debby Pfaff en Nicolas

Debby en Nicolas: “wij hebben botsende karakters”.


Debby Pfaff en Nicolas Liébart zijn ondertussen zeven jaar getrouwd, maar hun huwelijk was lang niet altijd rozengeur en maneschijn. Integendeel. Het koppel geeft toe dat ze botsende karakters hebben. Nicolas weet dat Debby ooit overwoog om uit elkaar te gaan. Maar Debby ontkent dat ze Nicolas ooit heeft willen verlaten. “Soms raakt mijn geduld op, zoals bij veel mensen denk ik, maar ik heb je nog nooit willen verlaten,” klinkt het bij Debby. “Blijkbaar is er toch veel liefde tussen ons, anders hadden we nooit samen zoveel waters kunnen doorzwemmen,” aldus de oudste dochter van De Pfaffs. Nicolas is duidelijk als het over zijn relatie met Debby gaat…



“Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om er een punt achter te zetten. Het moet maar lukken. Er is maar één weg: rechtdoor.” Al beseft Nicolas dat het ook geen zin heeft dat Debby enkel en alleen omwille van de kinderen bij hem zou blijven. “Als ze mij niet meer ziet zitten, is het jammer genoeg voorbij. Als er geen liefde en passie meer is, moet je ermee stoppen,” klinkt het bij Nicolas. Debby beseft dat ze nog zoeken naar de gulden middenweg in hun relatie. “Ik denk dat we allebei een partner willen die niet al te makkelijk is, waar pit in zit. Maar soms heb ik nood aan rust, en die krijg je niet aan de zijde van Nicolas,” beseft Debby.



Nicolas beseft wel dat hij veel aandacht vraagt. “Hij is heel aanwezig, heel vermoeiend,” aldus Debby, terwijl Nicolas zichzelf dan weer eerder als het zonnetje in huis ziet. “Een donderwolk, bedoel je,” lacht Debby. “Nee serieus, neem het van mij aan: trouwen is een serieus werkwoord,” maakt Debby een duidelijk statement. Toch is Debby er zeker van dat ze de gulden middenweg in hun relatie ooit gaan vinden. “Als we oud en versleten in een rusthuis of serviceflat zitten,” lacht Debby.



Ondertussen zijn Keano (14) en Liam (12) ook aan het puberen en dat legt ook wel wat druk op hun relatie. Zo discussiëren Debby en Nicolas vaak over hun opvoeding. “Ik ben veel strenger dan Debby,” weet Nicolas. En soms zijn het ook de tieners zelf die in discussie gaan. Nicolas heeft goede herinneringen aan zijn tijd op internaat en wilde maar wat graag dat zijn kinderen ook op internaat gingen, maar daar had Keano geen oren naar. Hij stelde een niet mist te verstane vraag aan zijn vader. “Waarom zet je kinderen op de wereld om ze weg te sturen?” klonk het bij Keano. “Dat was pijnlijk om te horen, omdat ik het zo niet zag,” aldus Nicolas. Maar ook Debby zag een internaat voor haar zonen niet zitten. “Ik zou hen echt niet kunnen missen,” aldus Debby Pfaff in Story. “Ik wil er voor mijn kinderen zijn als er problemen zijn op school. Als ze thuis wonen, kan ik meteen actie ondernemen als dat nodig is.”


Bio van Debby Pfaff en Nicolas Liébart