.
News Image

Felice Dekens aan de slag bij RTV

Q-Music stem wordt RTV-TV Plus gezicht


Een nieuwe zomer, een nieuw programma en een nieuw gezicht op TV Plus. Felice Dekens zal de Kempense en Mechelse kijkers tijdens de weekends van juli en augustus mee op pad nemen.



Met ‘Hallo Zomer!’ trekt TV Plus er op uit. Felice Dekens is de host van het programma. Maarten Cox is spring-in-‘t-veld van dienst en gaat op pad om vanalles te ontdekken en te beleven. En hij nodigt bekende of soms ook verrassende gasten uit voor een picknick.

‘Hallo zomer!’ is elke zaterdag en zondag te zien in juli en augustus. Samen met het intussen bekende ‘Verklapt’ vormt ‘Hallo Zomer’ het TV Plus-weekendblok.



De gastvrouw van het nieuwe TV Plus-zomerprogramma Felice Dekens is bij het grote publiek vooral bekend als stem van Q-Music. Maar de Mechelse begon eigenlijk haar carrière op tv. Zo werkte ze onder meer mee aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en was ze reporter bij vtmKzoom.

Bij TV Plus komt ze dus een beetje terug bij haar eerste liefde, tv. Samen met Maarten Cox wordt ze het gezicht van de zender tijdens de zomermaanden.



TV Plus is het zustermerk van RTV. Daar waar RTV focust op nieuws, actualiteit en sport, heeft TV Plus vooral aandacht voor lifestyle en entertainment. Samen vormen RTV en TV Plus de regionale zender van de Kempen en Mechelen.