.
News Image

Feestelijke première van Kassa Kassa

Vrijdag ging de nieuwste komedie van De Komedie Compagnie in première: Kassa Kassa. Op zondag 15 maart was het aan de talrijk opgekomen pers en genodigden om te genieten van het acteerspel van de cast in regie van Christophe Ameye. Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Lulu Aertgeerts, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Agnes De Nul en Dirk Lavrysen staan garant voor een knap staaltje komisch vuurwerk in Kassa Kassa.



Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op.



Kassa Kassa sinds 13 maart 2015 in Theater Elckerlyc. Een productie van De Komedie Compagnie.

Regie: Christophe Ameye, Cast: Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Ludo Hellinx, Peter Bulckaen, Katrien De Becker, Dirk Lavrysen, Lulu Aertgeerts en Agnes De Nul.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Data: 13, 14, 20 en 21 maart, 3, 4, 10 en 11 april telkens om 20u15, 15 en 22 maart, 5 en 12 april telkens om 15u15.

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Bijzonder graag afspraak binnenkort in het theater.