.
News Image

Feestelijke laatste Zo Man Zo Vrouw

Een bijzondere laatste aflevering...
VIJF viert al de hele maand haar tiende verjaardag en Jani besloot daarom om van de voorlopig laatste aflevering van Zo Man Zo Vrouw een wel heel feestelijke aflevering te maken. Woensdag neemt hij voor het eerst in de geschiedenis van het make-overprogramma een bruidspaar onder handen.

Hannah en Niko uit Kontich lieten de vonk overslaan op Tomorrowland. En Today geven deze People of Tomorrow elkaar het grote Ja-woord.

Hij vroeg haar. Al moet het gezegd dat het op een enigszins ondermaats moment gebeurde, want Niko was dronken en de ring was van papier. Maar echte liefde ziet alles door de vingers en dus zei Hannah ongebreideld ‘ja’. Al breekt het koud zweet haar intussen uit, omdat Niko nog steeds geen trouwpak heeft gekocht. Niko wil vooral niet in een kostuum trouwen. Gewoon uit rebellie. Zij wil dat hij wel in een kostuum komt opdagen. Omdat Niko daarin nog knapper zou zijn dan hij nu al is. Uiteraard is mannenkenner Jani het hier helemaal mee eens.

Maar gelukkig kent Jani ook nog iets van vrouwen én van trouwjurken. Hij heeft meteen door dat ook Hannah helemaal stuurloos is in de kleerkast. Jani krijgt zo de mooiste opdracht die hij kan dromen: hij mag Hannah en Niko kleden voor hun huwelijksdag.

Zo Man Zo Vrouw, woensdag 29 oktober om 20u35 op VIJF.

Bio van Jani Kazaltzis