.
News Image

Feesteditie voor Nacht van de Schlagers

Dit wordt weer een groot succes op 9 december!


Dat deze tiende verjaardag van de Nacht van de Schlagers in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te 8500 Kortrijk niet onopgemerkt voorbijgaat lijkt ons duidelijk. Niet alleen wordt er uitgepakt met een knalaffiche, maar zowel VIP- als zitplaatsen zijn reeds uitverkocht. Staanplaatsen aan € 30 zijn er nog voldoende in de aanbieding en kunt u reserveren via nachtvandeschlagers.be of op het telefoonnummer 070/345.999. De deuren openen op zaterdag 9 december aanstaande om 18 uur voor het gewone publiek. De Vip's krijgen toegang vanaf 17.30u.



Deze jubileumeditie wordt gepresenteerd door Niels Destadsbader. Volgende artiesten lijsten de affiche op: Willy Sommers, De Romeo's, Christoff, Laura Lynn, Sergio, Yves Segers, Paul Severs, Peter Koelewijn, Jettie Pallettie, Sam Gooris, De Deurzakkers en Garry Hagger.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Niels Destadsbader, Willy Sommers, De Romeo's, Christoff, Laura Lynn, Sergio, Yves Segers, Paul Severs, Peter Koelewijn, Jettie Pallettie, Sam Gooris, De Deurzakkers en Garry Hagger: