.
News Image

Feestcollectie Nicky Vankets te koop bij JBC

Nicky Vankets ontwerper feestcollectie van JBC.

Klaar voor de eindejaarsfeesten met het vakmanschap van Nicky Vankets! Voor de derde keer op rij brengt JBC een collectie uit i.s.m. Designers Against Aids. Met de komende feesten voor de deur koos JBC voor een glamourcollectie voor hem en haar, ontworpen door niemand minder dan Nicky Vankets! De collectie is van een hoog niveau waar de stijl en het vakmanschap van Nicky Vankets vlot is in terug te vinden. Zo kan iedereen zich met de feestdagen ware sterallures aanmeten dankzij de zachte JBC-prijzen.

"Met deze collectie hebben we de lat technisch hoog gelegd. De modellen van de jurken, de stoffen en de details zijn heel gesofistikeerd. We hebben voor de pasvormen kunnen rekenen op de jarenlange ervaring en vakkennis van Nicky, die nauw met ons team heeft samengewerkt. Het resultaat is een collectie van een hoog niveau waar we allemaal achter staan. Dit zijn echte statement jurken met een sterke signatuur," zegt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC.

"Ik vond de samenwerking met JBC een prachtige uitdaging," vertelt Nicky Vankets. "Ik heb mijn stempel kunnen drukken op deze collectie, zowel wat de collectie zelf als de campagnebeelden betreft. Het barokke aspect dat zo eigen is aan mijn stijl, komt ook in deze collectie terug, maar op een andere manier. Het is een mix van high fashion en luxe geworden, maar dan wel aan "jonge", betaalbare prijzen. Als ontwerper is het fantastisch om zo'n mooi podium te krijgen. Met meer dan honderd JBC-winkels bereik ik een groot publiek en dat geeft een goed gevoel."

Via deze collectie wil JBC en DAA jongeren blijven bewust maken van het belang van veilig vrijen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat dan ook integraal naar de strijd tegen HIV/AIDS.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nicky Vankets

Meer Over:

Nicky Vankets