.
News Image

Feest mee met Els de Schepper

Onlangs verraste Els de Schepper, la grande dame van de Vlaamse comedy, vriend en vijand met de aankondiging van haar afscheid op de Vlaamse bühne. Vanaf nu zal ze haar pijlen op het buitenland richten.

Deze laatste captatie (Lotto Arena spektakel) zal ook haar laatste Vlaamse DVD betekenen. Maar het is dan wel “going out with a bang”. Top cabaretière, Topshow, Toplocatie, Topcaptatie. Nu op DVD!

In ‘Feest’ geeft Els de Schepper het beste van zichzelf. Letterlijk, want de grande dame van het Vlaamse cabaret brengt met ‘Feest’ de leukste grappen, de plezantste typetjes, de mooiste liedjes en ontroerendste momenten uit haar elf (11!) vorige onewomanshows. Dit alles aangevuld met nieuw materiaal en verwerkt in een sprankelende nieuwe onewomanshow.

Feest werd opgenomen tijdens de XL- première in december 2013 in de Lotto Arena van Antwerpen. Het was de 2de maal dat Els de Lotto Arena ombouwde tot het grootste theater van België. Kosten noch moeite werden gespaard om de toeschouwers 3 avonden na elkaar een unieke beleving en ervaring te bezorgen.

Deze DVD bevat de volledige show + nooit eerder uitgegeven extra’s.

Eén kijkers konden begin september al een voorsmaakje bekijken. Nu volgt het hele werk!

De laatste tourdata kondigen zich aan. Wie Els nog live aan het werk wil zien kan nog nét de laatste tickets boeken.

11-12/10 ’t Schaliken, Herentals
16/10 cc Palethe, Overpelt
17-18/10 cc Casino, Houthalen
08/11 cc De Kollebloem, Puurs
15/11 Stadschouwburg, Antwerpen
29/11 Capitole, Gent
04/12 GC ’t Aambeeld, Aartselaar
11/12 cc Staf Versluys, Bredene
12/12 cc De Borre, Bierbeek
13/12 cc De Drouckere, Torhout
19/12 cc Leopoldsburg