You are here

F.C. De Kampioenen: hoe kijkt de cast uit naar de marathon?

14/03/2019 18:30-

Vrijdag is het zover.

Nu vrijdag 15 maart is het zover: bijna 1500 fans van F.C. De Kampioenen komen genieten van de marathonuitzending in Kinepolis Antwerpen, tot zaterdagavond. Voor wie 24 uur net te lang is, organiseren Eén en Kinepolis op zaterdag kortere vertoningen met telkens 3 afleveringen, in zowel Antwerpen, Gent als Hasselt. In totaal komen bijna 5000 mensen naar de marathon of een van de andere vertoningen.

De hoofdcast van F.C. De Kampioenen wil dit natuurlijk voor geen goud missen, en komt elke zaal openen of afsluiten. Hoe kijken zij uit naar die drukke zaterdag?

Marijn Devalck (Boma): "Ik ga zaterdag beleven met veel liefde en verdraagzaamheid. Tot en met de laatste fan moet gekoesterd worden!"

Loes Van den Heuvel (Carmen): "Ik had het succes van de marathons zelf niet verwacht. Je denkt dat iedereen alle afleveringen wel al gezien zal hebben. Maar blijkbaar krijgt de Vlaming er geen genoeg van! Dat het publiek decennia lang blijft genieten, is super en uniek. Zaterdag wordt voor ons heel intens. Hopelijk keert iedereen met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. Want Kampioen zijn blijft plezant!"

An Swartenbroekx (Bieke): "Ik ben verwonderd, blij en fier dat er zoveel fans een etmaal met ons willen doorbrengen.
rengen."

Machteld Timmermans (Goedele): "Je moet mij het Kampioenenpubliek niet meer leren kennen - na al die jaren wéét ik gewoon dat het stuk voor stuk ongelooflijk trouwe doorzetters zijn! Ik ga zaterdag alles op me laten afkomen en vooral... genieten!"

Tuur De Weert (Maurice): "Afgemeten aan de reacties die ik nog regelmatig krijg, was het succes van de marathons wel te verwachten. Het enthousiasme van de vele fans blijft voor mij toch nog steeds een verrassende, deugddoende ervaring… Het bezoek aan de marathon en de hattricks wordt, ook voor de cast, vast een unieke belevenis!"

Johny Voners (Xavier): "Zelf had ik het succes niet verwacht. Voor onze fans zijn de Kampioenen nooit echt gestopt."

Ben Rottiers (Pol): "Als het op uithouding en volharding op aankomt, zijn onze supporters niet te verslaan. Wij zijn tenslotte de dappersten van alle Galliërs. Ik krijg een warm en dankbaar gevoel dat ze nog steeds zo enthousiast zijn over de Kampioenen."

Gerelateerde foto's:

Radio 2 Eregalerij 2008

Marijn Devalck - Oostende - 10/11/2008

Zo is er maar Eén

Marijn Devalck - Lint - 29/02/2008

Fc De Kampioenen in Kinepolis

Ben Rottiers - Kortrijk - 15/12/2007

Fc De Kampioenen in Kinepolis

Loes Van den Heuvel - Kortrijk - 15/12/2007

Fc De Kampioenen in Kinepolis

An Swartenbroekx - Kortrijk - 15/12/2007

Fc De Kampioenen in Kinepolis

Marijn Devalck - Kortrijk - 15/12/2007

Steracteur Sterartiest 2006

An Swartenbroekx - Lint - 08/09/2006

In Pittem

Marijn Devalck - Pittem - 16/07/2006

Willy's Free Feesten 2006

Marijn Devalck - Wortegem-Petegem - 04/06/2006

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Marijn Devalck