.
News Image

Fantastisch nieuws : Yass Smaali en Nina!

Heeft Yass een lief?


Het was de afgelopen tijd wat stiller rond de solocarrière van Yass Smali, de singer-songwriter die zich liet opmerken in het eerste seizoen van The Voice van Vlaanderen en die vorig jaar uitkwam als finalist in Eurosong. En laat ons zeker zijn succesvolle medewerking aan het Grand Hammond Project niet vergeten.

De stilte was er trouwens één voor de storm. Yass blijft zijn solocarrière verder uitbouwen en heeft een nummer voor zijn dochtertje Nina geschreven. “Nina” is een poppy maar vooral intieme song geworden, waarin de artiest haarfijn zijn dromen voor zijn dochtertje beschrijft.

De release van Yass’ nieuwe song is een feit. En ook zijn omkadering is nieuw. Vanaf vandaag werkt Yass namelijk samen met Brigitte Devos als zijn manager. Brigitte startte haar carrière bij De Persgroep. Daarna was ze meer dan 18 jaar actief bij de persdienst van VTM. Zeven jaar geleden ging zij een nieuwe uitdaging aan en dompelde zich onder in de wereld van de muziek. Ondertussen is Brigitte al zo’n 30 jaar actief in media- en showbizzland, waar zij zowel op menselijk als op organisatorisch vlak van aanpakken weet.

Brigitte : “Yass is een artiest in hart en nieren, én daarnaast een fantastisch mens! Ik kijk er naar uit om hem te begeleiden bij zijn verdere stappen in muziekland. En ik wil hem graag helpen om zijn dromen te verwezenlijken. Of om het met de woorden van Yass te zeggen: Keep chasing your dreams, Yass.”

Yass :” I wrote this song because I wanted to explain to my daughter that I’m gonna do my very best to teach her about life, but she will learn the most of it on her own. And no matter what she does I will be there. I chose to work with Brigitte because I can feel that she is a good person with the heart at the right place and she is very professional. Can’t wait to write the next chapter of my life with her by my side”.





Maar dit is nog niet alles! Ook Galactik Records gaat in zee met Yass en brengt dus zijn nieuwe single op de markt!


Bio van Yass Smaali

Meer Over:

Yass Smaali