.
Gert Verhulst
maandag 17 april 2023

Fans van Gert Verhulst niet blij

En wij begrijpen hen volledig

Na een welverdiende Paasvakantie is Gert Verhulst vanavond weer op de afspraak met 'De Tafel van Vier'. De talkshow van Gert Verhulst zal er vanaf vanavond wat anders uit zien. Play4 heeft namelijk besloten de laatste vier weken voor de zomerstop pas om 22 uur uit te zenden en dat vinden heel wat kijkers niet leuk. "Een programma dat om 22 uur start, dat is veel te laat", zucht Gerda die de volgende ochtend al om 4 uur uit bed moet om te gaan werken. "Ik begrijp dat Play4 het programma misschien niet langer tegenover 'Familie' en 'Thuis' wil zetten, maar geef dat programma dan op z'n minst om 21 uur een kans", gaat de bediende verder.

En ook Gerard betreurt dat Play4 ingrijpt. "Oké, het is 's avonds al wat langer licht, maar ik keek graag om 20 uur naar 'De Tafel van Vier'. Willen ze er nu een 'Gert Late Night' van maken? Dat ze dan James ook maar vragen om bij aan te schuiven", knipoogt Gerard.

Blijkbaar verandert er vanavond nog meer aan de talkshow van Gert Verhulst. Volgens Gazet Van Antwerpen is het decor aangepast, kreeg Gert Verhulst een grotere tafel en schuiven er elke avond meer gasten aan: drie actuagasten en drie panelgasten. In die laatste groep zitten onder andere Anastasya Chernook, Erik Van Looy, Herman Brusselmans, Hetty Helsmoortel, Rik Torfs, Saartje Vandendriessche en Jelle Cleymans.

Zes gasten dus iedere avond, of dat een goede keuze is? Wij hebben zo onze twijfels maar geven het vanavond om 22.05 uur zeker een kans.

Bio van Gert Verhulst